Is jouw horeca servies klaar voor de zomer?

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent als het goed is volle terrassen en gasten die ook buiten genieten van al het lekkers dat jij te bieden hebt. Is jouw horeca servies al klaar voor de zomer? In de zomer heb je over het algemeen meer servies nodig dan in de winter en bij het serveren op je terras kan het handig zijn om servies te gebruiken dat beter tegen een stootje kan dan het servies dat je binnen gebruikt. Hoe je jouw servies zomer klaar maakt? Je leest het hier.

Horeca servies; kan zeker tegen een stootje

Zodra de temperatuur stijgt lopen de terrassen weer lekker vol en lopen je mensen af en aan met volle dienbladen. Je ziet mensen genieten en jij geniet mee met servies dat geschikt is voor die drukke, zwoele dagen. Met horeca servies dat tegen een stootje kan hoef jij je ook geen zorgen te maken over breuk en scherven op je terras. Kies bijvoorbeeld voor wijnglazen die wat steviger zijn dan reguliere glazen. Er zijn glazen die bijna niet te breken zijn. Heel handig als je steeds met volle dienbladen over het terras laveert.

Extra servies voor extra capaciteit

Horeca servies kun je nooit teveel hebben en dat geldt al helemaal voor de zomer als je zaak binnen en buiten vol zit. Zorg dus dat je voor de zomer je servies aanvult zodat je zeker weet dat je nooit misgrijpt en dat de service niet stagneert omdat je eerst borden moet afwassen voor je weer kunt uitserveren. Daar krijgt iedereen stress van en ook je gasten zijn niet blij als ze te lang op hun bestelling moeten wachten. Dus tel je borden, bestek, schalen en glazen en vul ze nu al aan waar nodig. Dan kun je met een gerust hart en een volle servieskast de zomer in.

Lichtgewicht horeca servies

Horeca servies dat voor buiten wordt ingezet legt vaak een langere weg af van de keuken tot de gast. Dat betekent dat je mensen langer moeten lopen met borden en volle dienbladen. Heb je voor binnen prachtige dinerborden, maar zijn ze behoorlijk zwaar? Kijk dan of je voor buiten een lichtere variant kunt vinden. Dan kunnen je mensen met meer borden lopen en sneller je gasten bedienen. Verder is het handig bij het uithalen van het servies. Zo kunnen je lopers met een vollere bak afwas naar de keuken lopen en hou je het terras overzichtelijk en netjes.

Ruimtebesparend servies

Buiten op het terras zitten mensen vaak met meer aan een kleinere tafel. Hou daar rekening mee als je horeca servies voor buiten gaat aanschaffen. Met servies dat iets kleiner is staat de tafel niet helemaal vol en kunnen mensen toch lekker genieten van de mooie gerechten.

Stapelbaar servies

Horeca servies dat stapelbaar is, is voor buiten ideaal. Vaak worden er snacks besteld voor bij de borrel, met bakjes voor de kleine hapjes en heb je beperkte afruimplek op het terras. Dan is het handig als je alles kunt stapelen in de bakken van HorecaRama.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *